International WaterBird Count
Contact

Midwinter 2014

Asa cum ne-am obisnuit, la fiecare inceput de an - in luna ianuarie, are loc Numaratoarea de Iarna a Pasarilor Acvatice (International Waterbird Census / Midwinter Count). Si anul acesta evenimentul este coordonat de catre Societatea Ornitologica Romana si Grupul Milvus. Datele furnizate de dumneavoastra vor fi centralizate si trimise
coordonatorului international (Wetlands International).

Numaratoarea are loc in perioada 10-20 ianuarie. Ideal ar fi sa efectuam numaratoarea, pe cat posibil, in weekend-ul 11-12 ianuarie si mai ales la siturile vizitate si in anii precedenti. Regula este ca pentru fiecare locatie sa fie completata o lista separata. Va rugam sa ne trimiteti fise si pentru locatiile vizitate, dar fara pasari (lacuri inghetate, de exemplu).

Va rugam trimiteti datele din teren prin e-mail (office at sor.ro, office at milvus.ro). Daca nu aveti posibilitatea, puteti folosi faxul (Fax SOR Bucuresti: 031 4255656, Fax SOR Cluj: 0264 438086, Fax Milvus: 0265 264726) sau posta clasica.

Atasat acestui mesaj gasiti formularul de centralizare in format Excel, in care va puteti introduce datele din teren. Va rugam sa completati si rubricile din antet referitoare la starea sitului monitorizat. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie!

Va uram spor la observatii si cat mai multe specii!

Puteti descarca de aici formularul