Peste 2400 de multumiri

Suntem datori. Vă suntem datori. Celor peste 2400 de utilizatori ai aplicației Uite, barza! - aplicația care ajută berzele albe din România.

Trebuie să vă mulțumim pentru că ați făcut ca proiectul nostru să fie, de departe, cel mai mare proiect de citizen science din România.

Pentru că avem peste 10.000 de download-uri la aplicație. Pentru că ne-ați suportat și când am avut probleme și a durat să facem update-urile. 

Vă suntem datori pentru că vă opriți mașina să recenzați un cuib de barză, chiar dacă vă claxonează sau „vă urează de bine”, șoferii din urmă. 

Vă suntem datori pentru că de la an la an crește numărul de cuiburi introduse în baza de date a SOR, pentru că an de an ne furnizați informații despre starea acestor cuiburi și locurile unde este nevoie de intervenție. 

Iar toate informațiile furnizate de voi ajung anul acesta la toți distribuitorii de energie eledctrică din România, cei care vor monta cuiburile artificiale pentru a ajuta pe mai departe berzele albe. 

Toate datele trimise de voi sunt acum în stadiu de prelucrare. Validăm cuiburi, verificăm fotografiile etc. Apoi la vom face publice. Va urma o nouă analiză a cuiburilor, fotografie cu fotografie, care va fi trimisă către firmele de distribuție de energie electrică din România, o statistică pe fiecare județi cu locurile unde este nevoie de intervenția lor. 


Sucursale
Implica-te!
  • Vino alaturi de noi si doneaza pentru protejarea speciilor de pasari din Romania!
  • MembriDevino membru SOR ca sa te poti implica mai direct in toate actiunile noastre comune.
  • VoluntariAlatura-te eforturilor noastre de a face lucrurile mai bune si mai bine!